Το 1o γυναικείο portal της Κύπρου, το ilovestyle.com, ήρθε πρώτο να καλύψει το κενό στον τομέα της γυναικείας ενημέρωσης το 2012, και, από τότε, βρίσκεται στην κορυφή της επισκεψιμότητας στην κατηγορία του, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία. Οι γυναίκες το επιλέγουν για την πλήρη θεματολογία του και το ευρύ φάσμα της ενημέρωσης που παρέχει.

Η μόδα, η ομορφιά, η υγεία αποτελούν σταθερά σημεία αναφοράς που απασχολούν κάθε γυναίκα. Η μεγάλη επιτυχία του ilovestyle είναι οι celebrities. Με αποκλειστικές ειδήσεις, φωτοθεματικά, ρεπορτάζ και βίντεο καλύπτει πρώτο ό,τι συμβαίνει στη ζωή των επωνύμων και οι γυναίκες επιθυμούν να γνωρίζουν.

Εκτενέστερα οι επισκέπτριες ενημερώνονται μέσα από τις ενότητες του ilovestyle.com για:

 

Μόδα

Ρεπορτάζ αγοράς, νέα από τον χώρο της υψηλής ραπτικής, προτάσεις και συμβουλές και ό,τι νέο παίζει στην κυπριακή αγορά.

Ομορφιά

Τα προϊόντα, οι συμβουλές των ειδικών, η περιποίηση και όλα όσα θέλει μία σύγχρονη γυναίκα να γνωρίζει για το πώς θα είναι πάντοτε όμορφη.

Υγεία

Όλα όσα αφορούν στην καθημερινότητά μας και αποσκοπούν να την κάνουν καλύτερη σε μία ενότητα που συνδυάζει τα θέματα υγείας, διατροφής, άθλησης με την ψυχολογία, την οικογένεια και τα παιδιά.

Celebrities

Ο κόσμος των επωνύμων μέσα από αποκλειστικές ειδήσεις και συνεντεύξεις, βίντεο, διαρκή ροή ειδήσεων, φωτορεπορτάζ. Όλα όσα συμβαίνουν και θέλουν οι γυναίκες να γνωρίζουν για τη ζωή των διασήμων.

Living

H διακόσμηση, οι προτάσεις διασκέδασης, τα ταξίδια και ό,τι κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη μέσα σε μία ενότητα.

Food

Συμβουλές και προτάσεις μαγειρικής, αλλά και εύκολες, ξεχωριστές και πρωτότυπες συνταγές που νοστιμεύουν τη ζωή των γυναικών.

Γάμος

Η πιο ευτυχισμένη μέρα για κάθε γυναίκα είναι η ημέρα του γάμου της και σε αυτήν την ενότητα το ilovestyle.com παρουσιάζει όσα θέλει να γνωρίσει μία μέλλουσα νύφη, αλλά κι έναν οδηγό με καταστήματα και ειδικούς που αναλαμβάνουν να κάνουν την ημέρα αυτή ξεχωριστή.

Ζώδια

Η ενότητα που όλες οι γυναίκες μελετούν για να γνωρίζουν την πρόβλεψη του προσωπικού τους ωροσκοπίου. Περιλαμβάνει έγκυρες εβδομαδιαίες, μηνιαίες και ετήσιες προβλέψεις. 

I love tv

Μία ενότητα αφιερωμένη στην τηλεόραση και σε όλα όσα συμβαίνουν. Οι εκπομπές, οι σειρές, οι επώνυμοι, οι εξελίξεις στον χώρο των media συγκεντρωμένες και πάντα πρώτες.

Αφιερώματα

Μία ενότητα που διαφέρει για τον φρέσκο σχεδιασμό της και τη θεματολογία της. Μεγάλα κείμενα και ακόμα μεγαλύτερες φωτογραφίες δίνουν απαντήσεις σε χρηστικά θέματα. Αποτελεί το καλύτερο εργαλείο content marketing για τη διαφημιστική αγορά. Εξάλλου, τα εκτενή αφιερώματα που παρουσιάζει με σύγχρονο τρόπο το ilovestyle.com είναι ακόμα μία καινοτομία του.

Διαγωνισμοί

Οι πρωτότυποι διαγωνισμοί, επίσης, έχουν κάνει το ilovestyle.com ακόμη πιο δημοφιλές στο κυπριακό κοινό. 

Με ισχυρή παρουσία στα social media, το ilovetsyle.com το εμπιστεύονται περισσότερες από 200.000 γυναίκες τον μήνα, ενώ η σχέση που έχει αναπτύξει με το κοινό του είναι πολύ ισχυρή. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, και παρακολουθώντας πάντα τη γρήγορη εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα του διαδικτύου, είναι εκείνο το μέσο που προσφέρει πολλές και διαφορετικές λύσεις στη διαφημιστική αγορά. Από κλασικές διαφημίσεις μέχρι εξειδικευμένες λύσεις content marketing και πρωτοποριακές ενέργειες, το ilovestyle.com μπορεί να προσφέρει πρόσβαση στα δυναμικά κοινά, μέσα από ειδικά σχεδιασμένες ενέργειες, για να καλύπτουν την ανάγκη του κάθε διαφημιζομένου.

Αμέτρητα likes, υψηλό engagement και περισσότερα από 1,8 εκατ. pageviews σάς περιμένουν, για να συναντηθείτε με τις γυναίκες της Κύπρου, στο πιο δυναμικό και κορυφαίο γυναικείο portal.

Back to top