Το sportime.com.cy είναι ένα σύγχρονο αθλητικό πόρταλ στη διαδικτυακή ενημέρωση. Καινοτομεί σε περιεχόμενο, αλλά και στη συνολική του παρουσίαση.

Είναι πλήρως συμβατό σε υπολογιστές και φορητές συσκευές και ιδιαίτερα εύχρηστο στην πλοήγησή του. Επιπλέον, είναι ένα πόρταλ που παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση, αλλά και όλα τα αθλητικά νέα από Κύπρο, Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Το sportime.com.cy δίνει έμφαση στην ανάλυση με πρωτότυπες «ακτινογραφίες» αγώνων, φάσεων, ομάδων και αθλητών. Από τη θεματολογία του δεν απουσιάζει το παρασκήνιο.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι η διαφορετική προσέγγιση στη ζωντανή περιγραφή αγώνων, η οποία γίνεται διαδραστική με τη συμμετοχή και τον σχολιασμό του χρήστη.

Ακόμα, η στήλη ‘’The Coach’’ όπου εκεί ο χρήστης «βλέπει» τη φάση, η οποία οπτικοποιείται, ενώ γίνεται ανάλυση της στρατηγικής ποδοσφαίρου με εικόνες, από εξειδικευμένο προσωπικό.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό για τους αναγνώστες που αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα τους, είναι ότι υπάρχουν στατιστικά στοιχεία και ανάλυση ομάδας, παικτών και μεταγραφικών στόχων.

Τέλος, ο χρήστης ακολουθεί συνέχεια την επικαιρότητα, αφού το δυναμικό μενού της αρχικής σελίδας διαμορφώνεται ανάλογα με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο του αθλητισμού.

Back to top