ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Το συγκρότημα ΔΙΑΣ στηρίζει έντονα την κοινωνία της οποίας είναι μέρος. Για αυτό συμμετέχει σε δράσεις, ενισχύει προσπάθειες και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να επικοινωνήσει σωστά το μήνυμα προς τους πολίτες.

Telethon

To TELETHON αποτελεί έναν ετήσιο διεθνή φιλανθρωπικό θεσμό που ξεκίνησε στις ΗΠΑ και γρήγορα επεκτάθηκε σε πολλές χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων τη Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία κ.α. Στην Κύπρο διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1994. Ο ανθρωπιστικός θεσμός του TELETHON, διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου με την στήριξη της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Εκστρατεία Ενημέρωσης & Πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού

Εδώ και 13 χρόνια το περιοδικό Madame Figaro διοργανώνει την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Τα έσοδα από το ανάλογο δώρο που εντάσσει στην συγκεκριμένη έκδοση τα προσφέρει σε κάποιο οργανισμό σχετικό με τον καρκίνο του μαστού.

Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς

Τα βραβεία Madame Figaro επιβραβεύουν γυναίκες σε συγκεκριμένους τομείς της κοινωνίας, έχουν και κοινωνικό χαρακτήρα, μιας και τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων δίνονται στην κυρία  που βραβεύεται στην κατηγορία Κοινωνική προσφορά.

Φεστιβάλ Περιβάλλοντος

Κάθε χρόνο διοργανώνεται στο πάρκο Ακροπόλεως το φεστιβάλ Περιβάλλοντος στο οποίο το συγκρότημα ΔΙΑΣ συμμετέχει για να συμβάλλει με τον τρόπο του στην ενημέρωση των πολιτών.

Back to top